Palokartoitus kiinteistösi paloturvallisuuden takaamiseksi

Tarjoamme palokatkokartoituksia luotettavalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelemme Pirkanmaalta käsin koko Suomessa. Etelä-Suomessa käytettävissä ovat paikalliset asentajamme. Palokatkokartoitusten osalta palvelemme muun muassa kaupunkeja ja kuntia sekä taloyhtiöitä ja muita kiinteistöjen omistajia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palokartoituksesta!

Kartoitus on tärkeä osa paloturvallisuutta

Palo-osastointi on tärkein paloturvallisuuteen vaikuttava tekijä kiinteistössä. Sillä estetään vuosittain useita henkilövahinkoja ja mittavia rahallisia omaisuuden menetyksiä. Kartoituksen tarkoituksena on tuottaa tietoa kiinteistön tämän hetkisestä tilasta. Palokartoituksella pystytään löytämään mahdolliset ongelmapaikat kiinteistössä. Varaamalla kartoituksen saat tiedon kiinteistön läpivientien ja palokatkojen nykytilasta ja mahdollisista korjaustarpeista yhdellä kertaa, kattavasti ja edullisesti. Kartoituksen toimitusaika riippuu kartoitettavan kohteen koosta.

Palokatkokartoitus varmistaa löytämään mahdolliset ongelmakohdat

Palokatkokartoitus on tehokas ja nopea tapa varmistaa kiinteistön paloturvallisuus nyt ja tulevaisuudessa. Kartoituksen aikana kierretään palorajat ja kaikki mahdollisesti löytyvät puutteet kirjataan kartoitusraporttiin. Halutessasi saat tarjouksen meiltä korjaustoimenpiteistä. Voit myös kilpailuttaa mahdolliset korjaustyöt kartoituksen perusteella.

Palokartoituksessa käydään läpi muun muassa

  • Läpiviennit
  • Rakenteelliset palokatkot
  • Muut paloturvallisuuteen liittyvät asiat kuten esim. pelastussuunnitelman ajantasaisuus, jauhesammuttimien sijoituspaikat, hätäpoistumiskyltit sekä poistumisturvallisuus porraskäytävissä ja muissa vastaavissa tiloissa yms.

Miksi valita Suomen Palosuojaus Oy?

  • Joustava, kokenut ja ammattitaitoinen toimija
  • Kustannustehokkuus
  • Pystymme hoitamaan kartoituksessa havaittuihin puutteisiin korjauksen nopeasti.
  • Kotimaiset sitoutuneet asentajat.

Tilaa palokatkokartoitus ja korjaustyöt ammattilaiselta

Toteutamme kiinteistöjen palokatkokartoitukset, -korjaukset ja kunnossapidon luotettavalla ammattitaidolla ja joustavasti. Kysy niin kerromme myös mielellämme lisää huolto- ja kunnossapitopalveluistamme. Palvelemme kuntia, kaupunkeja, taloyhtiöitä ja muita kiinteistöjen omistajia koko Suomen alueella. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta palokatkokartoituksesta!