Elementtisaumaukset sekä muut saumaukset

Suomen Palosuojaus Oy toteuttaa monipuolisesti elementti-, palo-, akusto-, tiivistys- ja muut saumaustyöt. Toimimme Pirkanmaalta käsin koko Suomen alueella. Etelä-Suomessa käytettävissä ovat myös paikalliset asentajamme. Palvelemme saumaustöiden osalta pääasiassa rakennusliikkeitä, mutta toki kaikkia jotka niitä tarvitsevat, kuten esimerkiksi taloyhtiöitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Elementtisaumaus kiinteistösi ja kotisi suojaksi

Elementtisaumauksella varmistetaan betonisten julkisivujen ulkoverhoilun sadevedenpitävyys. Elementtisaumat mahdollistavat myös elementtien ulkokuorien liikkeet ja rakenteen tuulettumisen, sekä saumaus tekee julkisivusta tyylikkään näköisen kokonaisuuden. Jos elementtisaumat pääsevät halkeilemaan ajan saatossa, voi se aiheuttaa seinärakenteeseen vesivuotoja. Ne taas aiheuttavat rakennuksen seinien rakenteiden heikkenemistä.

Lisäksi huonokuntoinen elementtisaumaus heikentää merkittävästi lämmöneristystä. Sekä toki se myös  heikentää merkittävästi rakennuksen ulkonäköä ja yleisilmettä. Elementtisaumojen tarkastus olisi hyvä tehdä aina noin 10-15 vuoden välein, vaikka näkyviä saumavaurioita ei olisi havaittavissa.

Suoritamme kaikki uudis- ja saneerauskohteiden elementtisaumaukset sekä sisä- että ulkotiloihin, tilasta tai rakennuksen koosta riippumatta.

Pyydä tarjous elementtisaumauksesta!

Teemme seuraavia saumaustöitä

 • Elementtisaumaukset
 • Palosaumaukset
 • Sisäilman tiivistyssaumaukset (akusto)
 • Silikonisaumaukset
 • Julkisivusaumaukset
 • Tiivistyssaumaukset
 • Viimeistelykittaukset

Miksi valita meidät?

 • Olemme nopeasti reagoiva paikallinen ja luotettava ammattitoimija.
 • Pystymme joustamaan ja toimimaan asiakkaan nopeidenkin toiveiden mukaisesti.
 • Meiltä saa kustannustehokkaasti kokonaispakettina myös kaiken palosuojaukseen liittyvän.
 • Teemme työt aina sovitusti ja luotettavasti.

Pyydä tarjous!

Palonkestävät saumat rakennuksiin palosaumauksella

Teemme myös muita rakenteellisia palosaumauksia uudis- ja saneerauskohteissa niin sisä- kuin ulkotiloihinkin, tilan tai rakennuksen koosta riippumatta. Toteutamme palosaumaukset nopeasti ja joustavasti.

Äänisaumaukset ja tiivistyssaumaukset

Suoritamme akustokittauksia, äänieristystä varten, tyypillisimpiä äänisaumaus kohteita ovat muun muassa uudisrakennukset sekä julkiset tilat kuten terveyskeskukset, sairaalat, virastot ja koulut.

Teemme äänisaumaukset ja tiivistyssaumaukset uudis- sekä saneerauskohteisiin niin sisä- että ulkotiloihin, täysin tilan tai rakennuksen koosta riippumatta.

Tilaa elementti-, julkisivu- tai muu saumaus

Monipuoliset ja laadukkaat saumaukset kokeneelta tekijältä koko Suomen alueelle. Kun tarvitset saumauksia sisä- tai ulkotiloihin nopeallakin aikataululla, ota yhteyttä meihin!

Pyydä tarjous saumauksista!