Palokatkot

Suomen Palosuojaus Oy tekee palokatkot luotettavalla ammattitaidolla kohteeseen kuin kohteeseen. Teemme palokatkoja niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin. Toimimme Pirkanmaalta käsin koko Suomen alueella. Etelä-Suomessa käytettävissä ovat myös paikalliset asentajamme.

Kysy lisää palokatkoista!

Miksi palokatkoja tarvitaan ja mikä niiden tarkoitus on?

Palokatkot ovat tärkeä osa rakennusten turvallisuutta. Kiinteistössä oleva läpiviety tekniikka ei saa heikentää osastoivaa seinää.

Palokatkoilla saadaan tärkeää  lisäaikaa palontorjuntaan. Sen ansiosta säästyy ihmishenkiä, pienennetään omaisuusvahinkoja sekä lisätään työturvallisuutta. Palokatkot estävät tulen, kuumuuden, savun sekä myrkyllisten kaasujen etenemisen esimerkiksi huoneistosta toiseen. Useasti erilaiset läpiviennit vaativat eri rakenteissa, eri tavoin toteutetun palokatkoratkaisun. Tämän vuoksi on myös tärkeää suunnitella palokatkot huolella.

Palokatkot estävät myös äänen ja hajun

Tärkeä huomio asunto- , toimisto- ja sairaalarakentamisessa on se, että toimiva palokatko on aina myös sekä ääni- että hajukatko. Esimerkiksi kerrostalossa jokainen huoneisto on oma palo-osastonsa. Jos huoneistossa syttyy tulipalo niin lähtökohtaisesti tulipalon kaikki savut, hajut pitäisi pysyä asunnossa tietyn ajan. Kun esimerkiksi kerrostalo rakennetaan, kaikki läpiviennit asunnoissa ovat palokatkon lisäsi myös ääni- ja hajukatkoja eli täysin ilmatiiviitä.

Teemme palokatkoja myös vanhempiin rakennuksiin joissa ne saattavat olla viallisia, puutteellisia tai ne puuttuvat kokonaan. Teemme palokatkot aina suunnitelmien mukaan, hyväksytyillä palokatkotuotteilla.

Kysy lisää!

Miksi palokatkotyöt juuri meiltä?

  • Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.
  • Meitä kiinnostaa työmaa kokonaisuutena ja pyrimmekin hoitamaan palokatkotyöt pikemminkin isompana kokonaisuutena kuin vaan pelkästään omana työnään. Katsomme kokonaisuuden ja toimivuuden kannalta kaikki asiat kuntoon.
  • Kokonaisvaltaisuuden lisäksi järkevät ja käytännölliset ratkaisut.
  • Sitoutuneet ja ammattitaitoiset asentajat.
  • Toimimme Tampereen ja Pirkanmaan alueen lisäksi koko Suomen alueella.
  • Dokumentointi sähköisesti.

Palokatkot aina ohjeiden ja vaatimusten mukaisesti

Palokatkot tulee aina suorittaa valmistajan ohjeiden mukaisesti, jotta voidaan taata laadukas ja turvallinen lopputulos. Suomen Palosuojaus Oy:n ammattilaisten asentamat ja suunnittelemat palokatkoratkaisut ovat aina laadukkaasti ja asian mukaisesti asennettuja.

Käytössämme on CE-hyväksytyt palokatkotuotteet

Käytämme kohteissamme Suomen viranomaisten ja Euroopan unionin hyväksymiä CE-merkittyjä ja ETA-hyväksyttyjä palokatkomateriaaleja sekä menetelmiä. Toteutamme kaikki palokatkot voimassaolevien hyväksyntöjen (ETA) mukaisesti.

Toteutamme palokatkot kaikkialle Suomeen kohteesta riippumatta. Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta palokatkotöistä!