Savuverhot kiinteistön ja tilan savunohjaukseen

Suomen Palosuojaus toteuttaa savuverhot ammattitaidolla ja kokemuksella Pirkanmaalla ja koko Suomessa. Etelä-Suomessa käytettävissä ovat myös paikalliset asentajamme.

Savuverhoilla on mahdollisuus minimoida tulipaloista aiheutuvat savuvahingot. Niiden avulla estetään savun leviäminen esimerkiksi parkkihalleissa, varastoissa, kauppakeskuksissa tai muissa julkisissa tiloissa, missä ihmisten turvallisuudesta huolehtiminen on kiinteistön omistajan velvollisuus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää savuverhoista!

Savuverhot – miksi ja minne niitä tehdään?

Toteutamme kiinteitä savunohjausverhoja, jotka asennetaan kohteeseen sellaisenaan. Savuverhojen avulla saadaan jaettua kiinteistö omiksi savulohkoiksi.Savuverhojen avulla estetään savun leviäminen esimerkiksi kauppakeskuksissa, teollisuushalleissa, parkkihalleissa, varastoissa ja muissa vastaavissa tiloissa, joissa ihmisten turvallisuudesta huolehtiminen on aina kiinteistön omistajan velvollisuus. Savuverhojen tarkoitus on siis tulipalon sattuessa minimoida savuvahingot kiinteistössä, ohjaamalla savukaasut esimerkiksi savunpoistoluukun kautta ulos.

Näin tilaat savuverhot

  • Ota yhteyttä meihin joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerro millainen kohde on kyseessä ja millainen tarve savuverhoille on.
  • Järjestämme tarpeen mukaan myös katselmuksen kohteessa.
  • Samoin kuin palosuojausten osalta, selvitetään ensin millainen vaatimus savuverhoilla on. Tämän jälkeen annamme ehdotuksen miten savuverhot toteutetaan ja mikä tuote soveltuu parhaiten haluttuun kohteeseen. Mikäli ja kun ehdotus hyväksytään, annamme työlle hinnan.
  • Mikäli antamamme tarjous hyväksytään, sovitaan asennuksen ajankohta ja aikataulu sille. Tämän jälkeen seuraa työsuorite.

Miksi savuverhot kannattaa tilata Suomen Palosuojaus Oy:ltä?

  • Olemme ketterä paikallinen toimija, jolta saat aina joustavaa, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua.
  • Olemme kustannustehokkaita, mutta emme tingi esimerkiksi töissä käytettävien materiaalien laadusta.
  • Panostamme laadukkaaseen työn jälkeen, joten asettamamme savuverhot ovat aina siististi toteutettuja.
  • Toteutamme laadukkaat ja kestävät savuverhot mihin tahansa haluttuun tilaan.

Savuverhot meiltä luotettavalla ammattitaidolla isoihin tiloihin

Toimitamme ja asennamme laadukkaat savuverhot tilaan kuin tilaan. Toimimme Pirkanmaalta käsin koko Suomessa. Etelä-Suomessa palvelevat myös paikalliset asentajamme. Savuverhojen osalta asiakkaitamme ovat niin rakennusliikkeet, yritykset kuin yksityiset kiinteistöjen omistajat.

Ota yhteyttä nyt ja pyydä tarjousta savuverhojen asennuksesta!