Palokatko­suunnitelma

Suomen Palosuojaus Oy tekee palokatkosuunnitelmat luotettavalla ammattitaidolla sekä pitkällä kokemuksella Pirkanmaalta käsin koko Suomessa. Etelä-Suomen alueella työskentelevät paikalliset asentajamme. Asiakkaitamme palokatkosuunnitelmien osalta ovat pääasiassa rakennusliikkeet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palokatkosuunnittelusta!

Palokatkosuunnittelu kaikkiin uudiskohteisiin

Palokatkosuunnittelu on yksi paloturvallisuuden tärkeimmistä osa-alueista. Se on syytä tehdä hyvin, koska palokatkot lisäävät turvallisuutta. Ne antavat myös lisää aikaa sekä pelastautumiselle että pelastamiselle. Palokatkosuunnitelman pitää täyttää Suomen rakennusmääräysten asettamat vaatimukset. Esimerkiksi kerrostalojen, päiväkotien ja koulujen sekä kauppakeskusten palokatkot pitää aina suunnitella ja sen jälkeen palokatkosuunnitelma pitää tarkistuttaa ja hyväksyttää rakennusvalvonnassa. Palokatkosuunnitelma tulee tehdä kaikkiin uudiskohteisiin. Huolellisesti tehty palokatkosuunnittelu edesauttaa palokatkojen toteuttamista oikein rakennuskohteessa. Palokatkosuunnittelu kannattaa tehdä jo paloteknisen suunnittelun yhteydessä, mutta viimeistään ennen kuin talotekniikkaa aletaan asentaa.

Palokatkosuunnittelulla ja oikein asennettuilla palokatkoilla on tarkoitus varmistaa palotilanteessa palon rajautuminen erillisiin osastoihin. Suunnitelmasta pitää selvitä sekä palokatkojen toteutustapa että sijainnit.
Toteutamme palokatkosuunnitelmat aina kohdekohtaisesti. 

Ota yhteyttä!

Miksi valita Suomen Palosuojaus Oy?

  • Toteutamme ratkaisumme kustannustehokkaasti.
  • Olemme joustava toimija, joka tarjoaa suunnittelun ja asennuksen samassa paketissa
  • Tarjoamme palokatkosuunnittelua ja asennustöitä myös erillisinä palveluina.
  • Pystymme reagoimaan nopeasti esimerkiksi projektin aikana tuleviin lisäsuunnitelmiin. Meillä asentaja keskustelee myös suoraan suunnittelijan kanssa projekteihin liittyvistä asioista.

Näin tilaat palokatkosuunnitelman

  • Ota yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia ja kerro mihin palokatkosuunnitelma on tulossa.
  • Tarjouspyyntöön vastataan yleensä kiinteähintaisella tarjouksella

Palokatkoprojektin eteneminen vaihe vaiheelta

  • Palokatkosuunnittelija tarkastaa kohteen pohjakuvat ja lvis-suunnitelmat, joiden perusteella hän toteuttaa palokatkosuunnitelman.
  • Yleensä palokatkosuunnitelma on tilauksesta kuukauden kuluttua valmis.
  • Suunnitelman valmistuttua aloitetaan asennustyöt.
  • Mikäli kyseessä on palokatkojen asennustyöt ilman suunnittelutyötä, asennukset pystytään aloittamaan yleensä viikon päästä tilauksesta.

Tilaa palokatkosuunnittelu

Kun tarvitset palokatkosuunnittelua tilaa se kokeneelta ja ammattitaitoiselta toimijalta, Suomen Palosuojaus Oy:ltä. Toteutamme kaiken kokoiset palokatkosuunnitelmat kaikkiin saneeraus- ja uudiskohteisiin.Toimimme Pirkanmaalta käsin koko Suomen alueella. Etelä-Suomessa käytettävissä ovat myös paikalliset asentajamme. 

Pyydä tarjousta palokatkosuunnitelmasta!