Rakenteiden sekä kaapeleiden ja kaapelihyllyjen palosuojaus

Suomen Palosuojaus Oy tarjoaa monipuolisesti eri materiaalien ja kaapeleiden palosuojausta. Palosuojauksia voidaan tehdä erilaisilla tekniikoilla palosuojalevytyksistä palosuojamaalauksiin, aina suojattavan kohteen mukaan. Toimimme palosuojausasioissa koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palosuojauksesta!
 

Kaapelihyllyjen ja kaapeleiden palosuojaus


Toteutamme palosuojausta kaapeleille ja kaapelihyllyille. Kaapeleiden palosuojaus estää kaapeleissa tapahtuneiden oikosulkujen palon leviämisen sekä suojaa sähkökaapeleita ulkopuolisilta paloilta. Käyttämillämme materiaaleilla on eurooppalaisten standardien mukainen tekninen hyväksyntä.Kaapeleiden ja hyllyjen palosuojaustapa valitaan tapauskohtaisesti. 

Palosuojausta voi toteuttaa maalamaalla, koteloimalla, eristämällä ja suojaamalla palosuojakankaalla. Palotilanteessa, kankaan pinnoite turpoaa ja muuttuu kestäväksi vaahtomaiseksi lämpöeristeeksi. Vaahto estää kankaan sisäisten tulipalon alkujen hapensaannin ja sammuttaa ne näin tehokkaasti 


Teräksen, puun, betonin ja tekstiilien palosuojaus


Palosuojauksia voidaan tehdä erilaisilla tekniikoilla palosuojalevytyksistä palosuojamaalauksiin. Suoritamme myös ammattitaidolla ja kokemuksella teräksen, puun, betonin sekä tekstiilien palosuojauksen niin sisä- kuin ulkotiloihin, tilasta tai rakennuksen koosta riippumatta.


Miten tilaan palosuojauksen?


Ota yhteyttä meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kerro tai lähetä meille aineistoa halutusta palosuojaustarpeesta. Tiedon tai aineiston pohjalta teemme ehdotuksia suojaustapaan sekä ratkaisuksi.

Mikäli asiakas hyväksyy ehdottamamme ratkaisun, teemme siihen pohjautuvan tarjouksen. Mikäli ensimmäinen tarjous vaatii muutoksia, teemme uuden ehdotuksen asiakkaalle. Palosuojausmenetelmän sekä materiaalien valintaan vaikuttavat asennus- ja käyttöolosuhteet sekä suojauksen kustannukset. Kustannusvertailussa kannattaa ottaa huomioon hankinta- ja asennuskustannusten lisäksi myös huoltokustannukset.

Miksi palosuojaus meiltä?

  • Meillä on työkalupakissa monipuolinen kattaus erilaisia suojausvaihtoehtoja. Siksi asiakas voi aina valita järkevimmän toteutustavan palosuojaukselle.
  • Emme ole niin sanotusti naimisissa minkään tietyn tuotteen tai tuotemerkin kanssa, joten voimme valita aina tapauskohtaisesti parhaiten soveltuvan tuotteen käyttöön.
  • Kotimaiset luotettavat ja sitoutuneet työntekijät.
  • Olemme nopea toimija, joka kykenee reagoimaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti asiakkaan tarpeeseen.
  • Saat aina kustannustehokkaat palosuojausratkaisut.

Tilaa palosuojaukset luotettavalta ammattilaiselta


Suomen Palosuojaus Oy tekee luotettavalla ammattitaidolla ja kokemuksella palosuojausta monipuolisesti. Meiltä saat suojaukset aina järkevimmällä toteutustavalla ja kustannustehokkaasti. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme asiakkaitamme Pirkanmaalta käsin koko Suomessa ja Etelä-Suomessa paikallisten asentajiemme voimin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta palosuojauksesta!